AFYONKARAHİSAR / İSCEHİSAR - Seydiler Ortaokulu

Seydiler Ortaokulu

Seydiler İscehisar
Vizyon
Ögrencilerimizin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek; · Bilgili,becerili ve kendine güvenen, · Türk milletinin milli,ahlaki,insani ve kültürel degerlerini benimseyen, · Ailesini,vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalısan, · Bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uyan, · Atatürk ilke ve inkılaplarına baglı, · Türk milletini çagdas uygarlıgın yapıcı,yaratıcı,saygın bir ortagı yapma gayreti olan bireyler olmalarına yardımcı olmak için varız.
Misyon
Kültürlü, · Bilgili ve bilgiyi kullanabilen, · Sosyal, · Sosyal insan olmanın gerektirdigi tüm alıskanlıkları davranıs haline getirmis, · Gelisen teknolojiyi izleyip kullanabilen, · isbirligi ve ekip çalısmasına yatkın, · Vatanını ve bayragını seven, · Milletine saygılı, · Çagdas insanlar olarak yetismesini saglamaktır.