AFYONKARAHİSAR / İSCEHİSAR - Seydiler Ortaokulu

Nis

Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projemiz Röportaj Videomuz

Nis

Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projemiz İçin Hazırlamış Olduğumuz Tanıtım Videosu

Mrt

İstiklâl Marşı'nın şiiri, Mehmet Âkif Ersoy tarafından yazılmıştır. Kurtuluş Savaşı'nın büyük bir mücadeleye dönüştüğü yıllarda yazılan bu şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

İstiklal Marşının kabulü ile birlikte Türk milletinin coşkuyla söylediği, saygıyla dinlediği resmi marşı ortaya çıkmıştır.

Ock

Yaklaşık 5 yıldır görev yaptığım okulumda 9. kez Karne heyecanını yaşıyoruz.Yaklaşık 5 senede, Eğitim-Öğretim ve Kültürel-Sportif faaliyetlerde  çok yol aldık.

TÜBİTAK Bilim Fuarlarından Avrupa Birliği Projelerine, Milli Bayramlardan Sportif yarışmalara ve başarılara, Okul fiziki yapısının düzenlenmesinden Öğrenci Lise yerleştirmelerimize,

Veli iletişimimizden diğer kurumlar ile olan işbirliğimize kadar.Okulumuzun ve Kasabamızın İl Genelinde tanıtılması, adının en güzel şekilde temsil edilmesi için

5 Yıldır Canla-Başla çalışmaya devam ediyoruz. Hemde başarılarımızla, hem de Saygımız ve Saygınlığımızla bu süreci yürütüyoruz.Bu yolculukta emeklerini ortaya koyan, canını dişine takan öğretmenlerime, Küçücük kalpleri ve zihinleriyle bütün süreçlerin başrolu olan Evlatlarımıza,Süreci bizlerle omuz omuza yürüten kıymetli ve baştacı Velilerimize,

Bizlere sonsuz desteklerini sunan, süreçte yolumuzu açan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Seydiler Belediye Başkanımız ve Belediye Çalışanlarına,

TEŞEKKÜR EDERİM.

İYİ TATİLLER

Fikret Talha ASLANTAŞ

Okul Müdürü

Ock

İlçe Kaymakamımız Sayın Özlem KILIÇTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KOÇAK, Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin TOKDEMİR ve Beraberindeki heyet ile okulumuza ziyarette bulundular.

Okulumuz Kız Hentbol takımı oyuncuları, günün hatırası olarak İlçe Kaymakamımızın isminin yazılı olduğu Okul formasını kendilerine hediye etti.

Ayrıca Okul Müdürümüz Fikret Talha ASLANTAŞ tarafından, içerisinde Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim'in olduğu bir sandık hediye olarak takdim edildi.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KOÇAK, Okul Sporları Kapsamında gerçekleştirilen Küçük Kızlar Hentbol Müsabakalarında Afyonkarahisar İl 2. si ve Yıldız Kızlar Futbol Müsabakalarında İl 3. sü olan Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğrencileri, başarılarından dolayı ödüllendirerek, emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ara

Okul Sporları Kapsamında Düzenlenen Kız Hentbol Takımı Turnuvasında Okulumuz İl Genelinde 2. Olmuştur.

Bu Başarıyı Gösteren Öğrencilerimizi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cemil GÖLÜNÜK'Ü ve Emeği Geçen Herkese  Yürekten Teşekkür Ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenleri koordinatörlüğünde hazırlanan 10 Kasım Atatürk'ü anma programı, 10 Kasım Cuma günü Belediyemizin salonunda gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün hayatı ve fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu,çeşitli gösteriler yapıldı.

Töreni hazırlayan öğretmenlerimiz ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINA ÖZEL OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ÖZEL GÖSTERİYİ GURURLA SUNARIZ.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 100. YIL DÖNÜMÜ OKULUMUZUN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAM İLE COŞKUYLA KUTLANDI.

PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Acil Eylem Planları kapsamında okulumuz tarafından öğrencilerimizin sivil savunma bilincinin arttırılması amacıyla deprem ve yangın tatbikatları düzenlenmiştir. Yapılan deprem ve yangın tatbikatları ile öğrencilerimizin acil durumlarda nasıl davranacakları, deprem anında nasıl hareket edecekleri ve bulundukları binayı nasıl terk edecekleri uygulamalı bir şekilde gösterilmiştir.

Okulumuz tarafından gerçekleştirilen deprem ve yangın tatbikatları gerçeği aratmadı. Tatbikatta senaryo gereği binada kalan öğrencilerin tahliye edilmesi ve okulda ikaz alarmının çalması ile başlayan tatbikatta,  öğretmenlerin verdiği eğitimler neticesinde okul tahliye edildi. Okul bahçesine çıkan öğretmenler ve öğrenciler, emniyet şeridi arkasındaki güvenli alana alındı.Daha sonra öğrencilerimize okulumuz bahçesinde yangın söndürme eğitimi verildi.Yapılan tatbikatlar başarılı bir şekilde tamamlandı.

EBA’NIN ÖNEMİ

EBA, öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaç duydukları ders materyallerini onlara çevrimiçi eğitim şeklinde sunarak büyük kolaylık sağlamaktadır.

Türkiye'deki tüm öğrenci ve öğretmenlerin istedikleri zaman elektronik ortamda ders içeriklerine ulaşabilmeleri  EBA'nın en önemli avantajıdır.